• Suomi
  • English
  • Русский
  • Svenska

Turvallisuutta, tunnelmaa ja energiansäästöä

C2 SmartLight Älypiha valaisee tarpeenmukaisesti erilaiset alueet pienistä pihoista isoihin puistoihin tuoden pihavalaistuksen nykypäivään ja vastaten myös tulevaisuuden sähkönkulutustarpeisiin.

Ei liian kirkas eikä täysin pimeä
Oikeanlainen valaistus auttaa omaisuuden turvaamisessa ja luo tunnelmaa sekä turvallisuuden tunnetta. C2 SmartLight Älypiha valaisee pihan miellyttävästi himmennettynä kun alueella ei ole liikettä. Kun liikettä havaitaan, kirkastuu valaistus asetetuksi ajaksi, jonka jälkeen se jälleen asteittain himmenee. Häiriövaloa vähentämällä asuinympäristö on viihtyisämpi kun ikkunasta avautuu iltaisinkin miellyttävä maisema suoraan sisään loistavan valon sijaan.

Itsenäinen ratkaisu tai osa isompaa kokonaisuutta
Langaton ja itsenäisesti toimiva ratkaisu on helppo asentaa ja nopea ottaa käyttöön. Saneerauskohteissa se on asennettavissa suoraan vanhan valaistuksen tilalle ja uudiskohteissa älypiha-valaistus toimii joko itsenäisesti tai osana muita ohjausjärjestelmiä.

Kun valaistuksen osaksi liitetään hämäräanturi, saadaan automaattinen valaistus, joka syttyy auringon laskiessa ja sammuu auringon noustessa. Valopisteiden määrää on myös helppo lisätä tarpeen mukaan. C2 SmartLight Älypihan sähköistys ei vaadi erityiskaapelointia, mikä säästää kustannuksia. Sama kaapelointi sopii valaistukselle ja vaikkapa autojen lämmitykselle ja lataukselle.

Nykyaikainen tulevaisuuden ratkaisu
Ulkovalaistuksessa paljon käytetty ja huonon hyötysuhteen omaava elohopealamppu poistui jo markkinoilta. Suurpainenatriumlamput ovat energiasyöppöjä verrattuna ledivalaisimiin. C2 SmartLight Älypiha on sijoitus tulevaisuuteen, joka maksaa nopeasti itsensä takaisin energiansäästönä ja on nykyaikainen käyttäjätarpeen mukaan säätyvä ratkaisu.

Tilaa heti!

Pyydä tästä älykkäiden valaisinten hintatiedot

 

Referenssi: C2 SmartLight Älypiha valaisee Uuraisten seurakuntakodin pihan

Oulun lentokentän pysäköintialueen valot himmenevät tunnelmavalaistukselle, kun alueella ei ole liikkujia.

Oulun lentokentän pysäköintialueen valaistus kirkastuu automaattisesti, kun parkkipaikalla havaitaan liikettä.

Peruspaketti
Älykäs pihavalaisin (sis. C2 SmartLumo -ohjain)
C2 SmartLight älypiha liiketunnistin

Lisälaitteet
Älykäs pihavalaisin (sis. C2 SmartLumo -ohjain)
C2 SmartLight älypiha liiketunnistin
Hämäräanturi
Pylväs

C2 CmartLigh älypiha-valaisimet

Ensto Tori C2 SmartLight Älypiha

Ensto Tori

Ensto Camillo C2 SmartLight Älypiha

Ensto Camillo

Ensto Opera C2 SmartLight Älypiha

Ensto Opera

Ensto Opera Deco C2 SmartLight Älypiha

Ensto Opera Deco