• Suomi
  • English
  • Русский
  • Svenska

C2 SmartLumo

Älykäs valaisinkohtainen ohjain

C2 SmartLumo -ohjain mahdollistaa sekä valaisinkohtaisen että valaisinryhmien langattoman ohjauksen. Ohjain on suunniteltu ohjaamaan himmennettäviä ledivalaisimia ja se toimii eri valaisinvalmistajien valaisimien kanssa; pienen kokonsa ansiosta ohjain voidaan sijoittaa jopa valaisimen sisään. Ohjaimen suojausluokka on IP67 ja käyttölämpötila -40… +70, mikä takaa toimintavarmuuden haastavissakin olosuhteissa.

C2 SmartLumo sopii sekä katuvalaistuksen, teollisuus- ja parkkihallien tai esimerkiksi puistojen valaistuksen ohjaukseen. Ohjaus voi tapahtua ohjelmoidun aikataulun mukaisesti, sisäisen astronomisen kellon ohjauksessa tai ohjaimeen liitettyjen antureiden havaintojen mukaan. Langattoman tietoliikenteen ansiosta valaistuksen ohjaus on helppoa ja edullista toteuttaa ilman ohjauskaapelointeja.

Valaistusaikataulut luodaan C2 Lumo Manager -sovelluksella ja lähetetään ohjaimelle langattomasti. Sovelluksella voi valvoa valaistuksen toimivuutta ja asettaa uudet valaistusasetukset ja -tasot vaikka erikseen jokaiselle viikonpäivälle. Ohjelmoinnin jälkeen valot toimivat itsenäisesti käyttäjän asettamilla arvoilla.

Ohjain sopii käytettäväksi myös C2 SmartLight -keskusjärjestelmän kautta.

Pääominaisuudet

Koko  31 x 107 x 66 mm (SmartLumo M),
39 x 107 x 66 mm (alumiinikuoriset SmartLumot)
Ohjauslähdöt  DALI, 1-10 V DC
Yhteysprotokolla  Zigbee, 2,4 GHz
Suojausluokka  IP67/ IP20
Yhteensopivuus  Säädettävät ledivalaisimet
Käyttölämpötila  -40…+70 oC
Ohjaus Itsenäisen valaistusverkon tai keskusjärjestelmän osana
Yhteensopivat sensorit  Liiketunnistin, hämäräsensori, painonappi

C2 SmartLumo CB Test Certificate