• Suomi
  • English
  • Русский
  • Svenska

C2 SmartPlay – Älyä peliin

Kentille valot nappia painamalla

C2 SmartPlay on älykäs ohjausratkaisu, joka valaisee kentät, puistot ja kuntoradat tarpeen mukaan säästäen jopa yli 90% vuotuisista valaistuksen kustannuksista. C2 SmartPlay mahdollistaa ledivalaisinten lisäksi myös vanhan tekniikan valaisinten ohjauksen painonapilla.

Selvää säästöä
Energiansäästön lisäksi säästetään valaisimia ja pidennetään niiden käyttöikää, kun valaistaan alueet vain silloin kun niillä on toimintaa. Valosaasteen vähentyessä elinympäristökin on viihtyisämpi.

Älyä peliin
C2 SmartPlay on langaton ratkaisu, joten sen asennus ei vaadi ohjauskaapelointia, se on siis helppo asentaa myös valmiille kentälle. Peli voi olla kesken vielä valojen sammuessa kello-ohjattuna, voi myös olla että kentillä ei olekaan pelaajia koko iltana, esimerkiksi huonolla säällä. C2 SmartPlay tuo älyä peliin valaisten kentät, puistot ja kuntoreitit silloin kun alueilla on toimintaa ja pitäen valaistuksen minimissään kun alue on tyhjä.

Värin, valon ja varjon leikkiä
Ledien yleistymisen myötä myös värivaloteosten toteutus esimerkiksi puistoihin on helppoa ja kustannustehokasta. Lapset pääsevät leikkimään valolla leikkipuistoissa, kun painonapilla aktivoituvat värivalot muodostavat interaktiivisen valoteoksen.

Modulaarinen ratkaisu
Ratkaisu myydään asiakkaan toiveen mukaan valaisinten kanssa tai ilman, C2 SmartPlay on yhteensopiva lähes kaikkien ledivalaisinten kanssa ja se on paikallisesti ohjattava, mutta myös liitettävissä osaksi keskusohjattua järjestelmää.

Sensoritekniikka mahdollistaa painonapin rinnalla myös muita tapoja ohjata valaistusta ja ohjaus tuleekin aina suunnitella käyttäjälähtöisesti kokonaisuus ja käyttötarkoitus huomioiden.

Tilausohjeet
Hae lähin myyjä ja ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Tekninen kuvaus

Ohjauslähdöt
DALI, 1-10 V DC

Yhteysprotokolla
ZigBee, RF band 2.4 GHz

Radiostandardi
IEEE 802.15.4

Laajennettavissa tarpeen mukaan

C2 Lumo Manager
Sovellus valaistuksen ohjauksen paikallisia muutoksia varten.

Sensorit
Vaihtoehtoja valaistuksen ohjaukseen.

C2 SmartLight Street
Keskusohjausta varten.

C2 LuconC
Valaisinohjainkeskitin keskusohjaukseen liittämistä varten.