• Suomi
  • English
  • Русский
  • Svenska

C2 SmartLight® armaturspecifik styrenhet

C2 SmartLight har utvecklat två versioner av styrenheterna. En styrenhet har skyddsklass IP67 och kan installeras varsomhelst, medan en PCB-styrenhet alltid installeras inne i armaturens hölje.

 

C2 SmartLight® C2LUCONT IP67

C2LUCONT har utvecklats för installation i svåra miljöer och har IP67-certifiering. Styrenheten är kompatibel med ett flertal belysningstekniker och stödjer DALI och 1 – 10 V likströms styrsignaler. Den kan användas för att styra LED-armaturer, elektroniska gränssnitt för HPS-lampor och dubbla belastningar. Enheten innehåller två reläer och kan mata en maximal belastning av 800 W, vilket gör det möjligt att styra flera armaturer monterade på samma stolpe. Eftersom styrenheten är så liten kan den lätt installeras i en lyktstolpe så att den inte syns.

 

C2 LUCONT PCB

C2 LUCONT PCB har utvecklats för installation inne i armaturens hölje. Styrenheten är kompatibel med alla tillverkares armaturer och stödjer DALI och 1 – 10 V likströms styrsignaler. Den kan användas för att styra LED-armaturer, elektroniska gränssnitt för HPS-lampor och dubbla belastningar. Enheten har två reläer som gör det möjligt att styra två lampor separat i en armatur. Med det webbaserade användargränssnittet kan användaren övervaka belysningsnätets status i realtid och definiera parametrarna för driften av armaturerna, samt få tillgång till energimätningsrapporterna. Funktionsrapporterna sparas i databasen under varje styrenhets hela livstid. Dessa rapporter kan exporteras i Excel-format.

 

De armaturspecifika styrenheterna kommunicerar via RF-signal i ett Zigbee mesh nätverk. IP-nätverket återupprättar automatiskt den mest effektiva transportvägen för signalen om ett fel uppstår på en enhet. Alla styrenheter har en integrerad energimätningsenhet med vilken man kan registrera energiförbrukningen i varje enskild armatur. C2LUCONC basstation är nätverkets centrala enhet och den skickar data till huvudservern. C2 ljussensorer kan läggas till i systemet för att säkerställa oberoende drift baserad på det lokala ljuset. Drift i backupläge baseras på den astronomiska klockan.

 

Viktigaste egenskaper för C2LUCONT PCB och IP67

Signalprotokoll DALI, 1-10V DC
Kommunikationssignal RF, PLC
Network Zigbee, IP nätverk, mesh nätverk
Skyddsklass IP 67/-
Armaturtyper Alla
Prestanda 2 reläer, energimätning, dimning
Max. belastning 800W
Styrning Fjärrstyrning och övervakning via användargränssnitt
Reportering Online, reporter, kan exporteras i Excel-format

Namn och elnummer för C2LUCONT PCB och IP67

Produktnamn Beställningsnummer Innehåll
C2 SmartLight C2LUCONT IP67 2614109 C2 LUCONT armaturspesifik styrenhet IP67
C2 SmartLight C2LUCONT PCB 2614120 C2LUCONT armaturspesifik styrenhet installation inne i armaturens hölje