C2 SmartLight ja SteraLux yhteistyöhön

Kehittyvässä yhteiskunnassa laadun ja viisaan resurssien käytön pitäisi kulkea käsi kädessä. Mitä korkeammalle tasolle kehityksessä päästään, sitä kovemman työn takana on seuraavan kehitysaskeleen ottaminen. Joskus apua haetaan uusien ja parempien komponenttien sijaan yhteistyöstä alan muiden toimijoiden kanssa. 
C2 SmartLighti solmi yhteistyösopimuksen SteraLuxin konssa, koska teknologiamme tekevät SteraLux-valaisimista älykkäämpiä. Näin pystymme yhteistyössä tarjoamaan asiakkaillemme etähallittavan ja automaattisesti säätyvän valaistuksen, energiatehokkaasti ja ympäristöä säästäen.

Petri Laitinen, varatoimitusjohtaja, C2 SmartLight Oy:

C2 SmartLight on suomalainen älykkäisiin valaistusratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka palveluista nauttii jo kaksi kolmasosaa suomalaisista. 

“Olemme toimittaneet jo satoja valaistuksen ohjausratkaisuja suurille ulkoilualueille, kuten liikuntapaikoille, satamiin ja teollisuusalueille ympäri Suomea. Automaattisesti säätyvä valaistus minimoi ympäristöä häiritsevän valosaasteen määrää sekä pienentää energiankulutusta.

Meistä on hienoa saada kumppaniksemme kotimainen ja laadukas valaisinvalmistaja. SteraLuxin kanssa voimme tarjota valoa kokonaisratkaisuna esimerkiksi urheilukentille, satamiin ja teollisuusalueille.” 

Toni Kulikoff, Avainasiakaspäällikkö, Stera Technologies Oy:

SteraLux valaisimet ovat energiatehokkaita ollessaan päällä, mutta entä silloin kun valoa ei tarvita ollenkaan tai sitä tarvitaan merkittävästi vähemmän? C2 SmartLightin kehittämällä teknologialla valaistuksen älykäs ohjaus onnistuu helposti.

”Valaistuksen langattomat ohjausjärjestelmät ovat tällä hetkellä vahvassa nosteessa, tämä näkyy tarjoajien määrässä. Kenttä on hyvin pirstaloitunut ja olemme huomanneet, että suurimmassa osassa joko ohjauskomponenteissa tai ohjelmistossa on vielä kehittämisen varaa. 

C2 SmartLightin tuotteet ja ammattitaitoisuus ulkoalueiden ohjausratkaisussa vakuutti meidät. Tämän takia päädyimme integroimaan C2 SmartLightin ohjausteknologian meidän aluevalaistuksen tuotteisiimme.  

C2 SmartLightin tarjoamat komponentit sekä ohjelmisto näyttäytyivät selvästi pisimmälle vietynä kokonaisuutena. Se on kerryttänyt tarvittavat käyttötunnit kentällä toimintavarmuuden saavuttamiseksi.  

Meille kumppanuus oli luontainen valinta; nyt pystymme tarjoamaan suomalaiset LED-valaisimet integroituna suomalaisella älykkäällä ohjauksella. Yhdessä pystymme tuottamaan parasta valoa suurille ulkoalueille, esimerkiksi urheilukentille, satamiin ja teollisuusalueille.”

Lisätietoa:

Petri Laitinen
Varatoimitusjohtaja
C2 SmartLight Oy
+358 44 045 4765
petri.laitinen@c2smartlight.com

https://c2smartlight.com/

fiSuomi
Vieritä ylös