• Suomi
  • English
  • Русский
  • Svenska

C2 SmartLight näkyvästi mukana Vantaan asuntomessuilla

Painonappiboksi

Perjantaina 10.7. avautuvilla Vantaan asuntomessuilla C2 SmartLight esittelee uuden tavan ohjata valaistusta alueilla, jossa valaistuksen on järkevää toimia vain silloin kun alueella on käyttäjiä, mutta joissa liiketunnistin ei ole riittävän tarkkarajainen. Asuntomessualueella olevan Kvartsijuonen leikkipuiston valaistus saadaan päälle kirjaimellisesti napin painalluksella: puiston sisäänkäynnin yhteydessä on painonappi, jota painamalla himmennetyt valaisimet kirkastuvat täyteen valoon. Leikkipuistossa olevissa LED-valaisimissa on langattomasti toimivat C2 SmartLumo -ohjaimet, joiden avulla valaistuksen tehoa ja kestoa voidaan säätää ja seurata.

Asuntomessujen aikana puiston oletusvalaistus on asetettu 10 % valaistustehoon. Nappia painamalla valo kirkastuu täyteen tehoonsa minuutiksi, sitten himmenee 30 % valaistustehoon puoleksi minuutiksi, jonka jälkeen valaistus palautuu 10 % tehoon. Näin asuntomessuvieraat voivat itse testata valaistusta käytännössä.

Messujen jälkeen Vantaan kaupunki hallinnoi puiston valaistusta ja voi itse päättää napinpainalluksen jälkeisen valaistuksen kirkastumisajan, himmenemisportaat sekä niiden keston. Napin painamisen jälkeen valaistus voi olla esimerkiksi 2 tuntia täydellä teholla, minkä jälkeen valaistus himmenee. Himmennysprofiilit ovat täysin asiakkaan päätettävissä ja jälkikäteen helposti muokattavissa.

C2 SmartLight on erikoistunut energiaa säästäviin älykkäisiin ulkovalaistusratkaisuihin, joiden avulla valaistus ohjataan toimimaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, oikealla teholla. Myös asuntomessualueen katuvalaistus on ohjattu C2 SmartLight -tuotteilla.

C2 SmartPlay leikkikenttä -esite