• Suomi
  • English
  • Русский
  • Svenska

C2 SmartPlay

Fältbelysning med ett knapptryck

C2 SmartPlay är lösningen för intelligent styrning av belysning för fält, parker och motionsspår och sparar upp till 90% på årliga belysningskostnader. C2 SmartPlay möjliggör inte bara LED-belysning, utan styr även befintlig äldre belysning med ett knapptryck.

Intelligent belysning
C2 SmartPlay är en trådlös lösning så installationen kräver inget kablage och den är lätt att installera i befintlig belysning. Många gånger händer det att bollspel fortfarande pågår när lamporna slocknar på planen, eller att belysningen står på men det inte finns några spelare på planen under hela natten, till exempel på grund av dåligt väder. C2 SmartPlay är en intelligent lösning för upplysning av fält, parker och motionsspår genom att lysa upp när det finns aktivitet och minimera belysningen när området är tomt.

Tydliga besparingar
Förutom att spara energi förlängs lampornas livslängd genom att endast lysa upp områden när det är aktivitet. När ljusföroreningen minskar blir omgivningen trevligare.

Modullösning
Paketet säljs enligt kundens önskemål med eller utan armaturer. C2 SmartPlay är kompatibel med nästan alla LED-armaturer och är lokalt styrd men kan också integreras i ett centralt styrt system.

Utöver ”belysningen bakom en knapptryckning” möjliggör sensorteknologin andra sätt att kontrollera belysningen. Styrning av belysningen modifieras alltid efter kundens önskemål och för avsedd användning.

Instruktioner för beställning


Hitta närmaste återförsäljare och kontakta oss eller lämna anbud på offert.

C2 SmartPlay paketlösningar

Styrning 2 lyktstolpar
Dimbar: C2 SP16127
PÅ / AV-styrning: C2 SP16128
inkl. tryckknapp och infoskylt

Styrning 4 lyktstolpar
Dimbar: C2 SP16112
PÅ / AV-kontroll: C2 SP16114
inkl. tryckknapp och infoskylt

Styrning 6 lyktstolpar
Dimbar: C2 SP16113
PÅ / AV-kontroll: C2 SP16115
inkl. tryckknapp och infoskylt