Projektipäällikkö

Haemme Jyväskylän toimipisteeseen projektipäällikköä järjestelmäkehitykseen. Tehtäviin kuuluvat erilaiset valaistuksen ja sähkön ohjaukseen sekä tietojärjestelmiin liittyvät kehityshankkeet sekä olemassa olevien järjestelmien ylläpitoon liittyvät päivityshankkeet.

Edellytämme hakijalta:

  • kokemusta kriittisten IT- ja järjestelmäprojektien vetämisestä siten, että aikataulut ja asiakastarpeet pysyvät aina huomioituna
  • hyviä yhteistyötaitoja, kehittämiskyvykkyyttä sekä tavoitesuuntautunutta työskentelyä
  • erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • tietojärjestelmä-, tietotekniikka- ja tietoliikenneosaamista
  • työtehtävään soveltuvaa koulutusta (ins. YAMK / DI) tai vastaavaa työkokemusta

Katsomme eduksi: 

  • syvemmän osaamisen kyberturvan alueelta (ml. sertifikaatit)
  • referenssit/näytöt aiemmista projektipäällikkötehtävistä
  • ketterien projektinhallinta- ja ohjelmistokehitysmenetelmien tuntemisen
  • kokemukset teknisestä vaatimusmäärittelystä
  • osaamisen tekoälyn ja koneoppimisen alueelta

Tehtävä on sinua varten, jos omaat itsenäisen työotteen, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät organisointi- ja koordinointitaidot. Hyvä paineensietokyky luetaan myös eduksi.

Tulet toimimaan osana asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkörajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä.

Työaika on normaali toimistotyöaika, mutta voi vaatia joustamista projektien suunnittelussa ja toteutuksessa. Kuukausipalkka määräytyy suunnittelu- ja konsulttialan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön aidosti hyvässä työilmapiirissä kehittyvässä ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Toimipaikkamme on Jyväskylän ydinkeskustassa, mutta tarjoamme mahdollisuuden myös hybridityöskentelyyn. Monipuolisiin työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. kuntosalikortit, tyky-tunnit, lippuja paikallisiin peleihin, virkistyspäivät jne. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse otsikolla ”Projektipäällikkö” osoitteeseen: rekrytointi@c2smartlight.com.

Onko sinulla kysyttävää? Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jorma Tuuna-Väiskä, puh. 040 565 3353 tai jorma.tuuna-vaiska@c2smartlight.com

C2 SmartLight on suomalainen teknologiayritys. Missiomme on tehdä jokaisesta ympäristöstä älykkäämpi kriittisen infran sähkön ohjaukseen perustuvan teknologiamme avulla. Erityisosaamistamme ovat tarpeenmukaisen valaistuksen ratkaisut, joista nauttii jo kaksi kolmasosaa suomalaisista. Haastavissakin olosuhteissa valaistaan sekä pieniä pihoja että kokonaisia kyliä ja kaupunkeja, liikuntapaikkoja, satamia, puistoja, teollisuusalueita, halleja ja ratapihoja. https://c2smartlight.com/

en_USEnglish
Scroll to Top