• Suomi
  • English
  • Русский
  • Svenska

Yritys

C2 SmartLight Oy on älykkäisiin ulkovalaistuksen ohjausratkaisuihin erikoistunut suomalainen teknologiayritys. Kaikki C2 SmartLight -tuotteet ja -palvelut on kehitetty ja suunniteltu Suomessa. C2 SmartLight on toimittanut valaistusratkaisuja jo yli sadalle kunnalle ja kaupungille valaisten katuja, satamia, puistoja, teollisuusalueita ja ratapihoja.

Avaimet käteen -palvelua

C2 SmartLight tarjoaa asiakkaillensa kattavat palvelut juuri oikeanlaisen valaistuksen saamiseksi. Kauttamme saat sekä sähkö- ja valaistussuunnitelmat että valaistuksen ohjaamiseen tarvittavat laitteistot ja valaisimet, sekä niihin haluttujen valaistusprofiilien ohjelmoinnin. Laajempien saneerausurakoiden sisältö kattaa kaiken alkukartoituksesta, suunnitelmista ja laskelmista käyttöönottoon ja ylläpitoon – aina asiakkaan haluamassa laajuudessa.

C2 SmartLight tekee läheistä yhteistyötä eri laite- ja järjestelmävalmistajien kanssa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Yhteistyön tuloksena ovat syntyneet mm. älykkäät LED-valaisimet, joita voidaan ohjata langattomasti – joko valaisinryhminä tai yksittäisen valaisimen tarkkuudella. Tärkeä osa tuotteitamme ovat älykkäät ja langattomasti liikennöivät sensorimme, joilla valaistus säätyy automaattisesti tarpeenmukaiselle valaistustasolle.

C2 SmartLightin tekninen tuki vastaa projektien toteutuksesta ja käyttötuesta palvellen asiakkaitamme vuorokauden ympäri.

Miksi C2 SmartLight?

C2 SmartLightin keskitetty ohjausjärjestelmä ohjaa jo noin miljoonaa valaisinpistettä Suomessa. Asiakkaiden joukko koostuu niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin toimijoista. Laadukkaat laitteistomme ja arvostettu suomalainen suunnittelu ovat tunnettuja myös kansainvälisesti, ja yhteistyökumppanimme myyvät valaistuksen ohjausratkaisuamme globaalisti.

Koska ratkaisumme liikennöivät langattomasti ja ovat suunnitellut ulkokäyttöön Suomen ilmasto-olosuhteissa, langattomuus takaa nopean ja edullisen käyttöönoton.

Tavoitteemme on aina molempia hyödyttävä pitkäaikainen kumppanuus. Panostamme siihen, että pystymme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle juuri heidän tarpeitansa vastaavan valaistusratkaisun, jolla valaistus toimii oikeaan aikaan, oikeassa paikassa, oikealla teholla.


C2 SmartLight – Valaistusta tarpeen mukaan

C2 Smart Lighting Control


Yrityksemme kuuluu korkeaan AA®-luottoluokkaan.

AA-logo-2015-FI