• Suomi
  • English
  • Русский
  • Svenska

Kentille valot nappia painamalla

C2 SmartPlay on älykäs ohjausratkaisu, joka valaisee kentät, puistot ja kuntoradat tarpeen mukaan säästäen jopa yli 90% vuotuisista valaistuksen kustannuksista. C2 SmartPlay mahdollistaa ledivalaisinten lisäksi myös vanhan tekniikan valaisinten ohjauksen painonapilla.

Älyä peliin
C2 SmartPlay on langaton ratkaisu, joten sen asennus ei vaadi ohjauskaapelointia, se on siis helppo asentaa myös valmiille kentälle. Peli voi olla kesken vielä valojen sammuessa kello-ohjattuna, voi myös olla että kentillä ei olekaan pelaajia koko iltana, esimerkiksi huonolla säällä. C2 SmartPlay tuo älyä peliin valaisten kentät, puistot ja kuntoreitit silloin kun alueilla on toimintaa ja pitäen valaistuksen minimissään kun alue on tyhjä.

Selvää säästöä
Energiansäästön lisäksi säästetään valaisimia ja pidennetään niiden käyttöikää, kun valaistaan alueet vain silloin kun niillä on toimintaa. Valosaasteen vähentyessä elinympäristökin on viihtyisämpi.

Modulaarinen ratkaisu
Ratkaisu myydään asiakkaan toiveen mukaan valaisinten kanssa tai ilman, C2 SmartPlay on yhteensopiva lähes kaikkien ledivalaisinten kanssa ja se on paikallisesti ohjattava, mutta myös liitettävissä osaksi keskusohjattua järjestelmää.

Sensoritekniikka mahdollistaa painonapin rinnalla myös muita tapoja ohjata valaistusta ja ohjaus tuleekin aina suunnitella käyttäjälähtöisesti kokonaisuus ja käyttötarkoitus huomioiden.

Tilausohjeet
Hae lähin myyjä ja ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Uudista liikuntapaikkojen vetovoima. Lue lisää: https://smartplay.c2smartlight.com/

C2 SmartPlay tuotepaketit

2 pylvään ohjaus
Himmennettävä: C2 SP16127
ON/OFF-ohjaus: C2 SP16128
sis. painonappi ja ohjetaulu

4 pylvään ohjaus
Himmennettävä: C2 SP16112
ON/OFF-ohjaus: C2 SP16114
sis. painonappi ja ohjetaulu

6 pylvään ohjaus
Himmennettävä: C2 SP16113
ON/OFF-ohjaus: C2 SP16115
sis. painonappi ja ohjetaulu