• Suomi
  • English
  • Русский
  • Svenska

Uutuudet: Älyä peliin ja dokumentointiin

C2 SmartLight kehittää tuotteitaan ja palveluitaan jatkuvasti asiakastarpeen mukaan yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tämän vuoden tuoteuutuudet ovat ennenkaikkea lisäominaisuuksia ohjausjärjestelmään, sekä valaisinkohtaisen ohjauksen hyödyntämistä uudella tavalla.

Viime vuonna toimme markkinoille C2 SmartPlay -paketit urheilukenttien ja kaukalojen valaistuksen ohjaukseen langattomasti painonapilla. Tänä vuonna laajennamme valikoimaamme kattamaan myös kävijämäärien seurantaa ja timmi-rajapinnan toiminnallisuuden.

C2 SmartCounter laskuri

C2 SmartCounter on laskuri ulkokäyttöön, joka laskee alueella liikkujat ja näyttää liikkumisajankohdat. Laskuri sopii esimerkiksi urheilukentille, kuntoreiteille, kevyen liikenteen väylille, teille, kaduille tai parkkipaikoille. Laskurin keräämää tietoa voidaan välittää eteenpäin valaistusverkon kautta erilaisiin smartcity-ratkaisuihin. Data-analytiikan avulla voidaan arvioida ja ennustaa alueen käyttöastetta sekä säätää valaistusta sen mukaisesti.

Timmi-rajapinta

Liikuntapaikkojen varatuilla pelivuoroilla tarvitaan kirkkaampi valaistus kuin harjoitusvuoroilla. C2 SmartLightin keskitetty valaistuksenohjaus säätää kenttävalaistuksen Timmissä tehdyn varauksen mukaiseksi. Kun varausta ei ole, valaistus himmennetään tyhjällä kentällä. Liikuntapaikkojen hoitajat voidat keskittyä muihin toimiin kun C2 SmartLight saa tiedon valaistustarpeesta suoraan timmistä ja säätää valaistuksen sen mukaan.

Dokumentaatio

Nyt on jo viimeistään aika siirtää valaistusverkon dokumentaatio sähköiseen muotoon, sillä verkon nykytilan hahmotus auttaa sekä huollon että lähitulevaisuuden investointitarpeiden suunnittelussa.

C2 SmartInventory on ohjausratkaisun lisäominaisuus, jonka avulla valaistusverkon tiedot voi sähköisesti dokumentoida suoraan ohjausjärjestelmään ja keskusten syöttöalueet ja valaisinpisteet näkee helposti hahmotettavina kokonaisuuksina karttapohjalla. Mikäli dokumentointitarve on laajempi, on asiakkaillamme mahdollisuus hankkia KeyLight-verkkotietojärjestelmä osana puitesopimusta.