• Suomi
  • English
  • Русский
  • Svenska

C2S-käyttöliittymä

C2S-käyttöliittymä on kehitetty ammattikäyttöön. Se on helppolukuinen ja toimintojen käyttö on vaivatonta. Tärkeimmät tiedot ovat nähtävillä pääsivulta yhdellä vilkaisulla. Järjestelmä mahdollistaa valaistuksen reaaliaikaisen valvonnan, säädön ja ylläpidon.

Kukin alue – kuten esimerkiksi puistot, leikkikentät tai tonttikadut – on erikseen hallittavissa ja valvottavissa käyttöliittymän kautta. Esimerkiksi jonkin alueen kesäsammutus tai muu poikkeava koko aluetta koskeva ohjaustoimenpide on nopeasti tehtävissä muutamalla hiiren klikkauksella.

Jokaiselle käyttäjälle luodaan oma käyttäjätunnus ja salasana ohjausjärjestelmään sekä yksilölliset käyttöoikeudet. Pääkäyttäjät voivat muokata valaistusaikatauluja ja valaistuksen toimintatapoja energiansäästöjen saavuttamiseksi, kuitata hälytyksiä ja tarkastella järjestelmän tuottamia raportteja.

Vikatilanteet esitetään käyttöliittymän karttanäkymässä punaisella värillä. Näin vian sijainti on heti paikallistettavissa. Ohjausjärjestelmä lähettää automaattisesti vikailmoituksen esimerkiksi huoltohenkilön matkapuhelimeen tekstiviesteinä tai sähköpostilla. Periaate on, että järjestelmää ei ole pakko valvoa koko ajan vaan järjestelmä ilmoittaa käyttöhenkilökunnalle tai huollolle, mikäli valaistuksessa on jotain vikaa.

Järjestelmä raportoi esimerkiksi valaistuksen nykytilanteen, yksittäisten releiden tilat, tuntiraportit valaisimien päällä olosta, energiankulutuksen, valoisuus- ja lämpötila-anturin tiedot ja vikatilanteet. Kaikki historiatiedot tallentuvat tietokantaan ja ovat haluttaessa saatavilla järjestelmästä.

Ominaisuudet
Ohjelmoitavuus Valaisimet voidaan ryhmitellä alueittain. Kullekin ryhmälle voidaan asettaa yksilölliset valaistusaikataulut ja valotasot.
Huolto-ohjaus etänä Huoltohenkilökunta voi hallinnoida valaisimia älypuhelimen kautta. Keskukseen tai valaisinkohtaiseen ohjainlaitteiseen liittyvät kommentit voi kirjata mobiilikäyttöliittymän kautta.
Valvonta Reaaliaikainen valaistusverkon valvonta nettiselaimessa toimivan käyttöliittymän kautta. Useita erilaisia käyttäjäprofiileita.
Hälytysjärjestelmä Edistyksellinen hälytysjärjestelmä vikatilanteisiin. Vikailmoitukset käyttöliittymässä sekä matkapuhelimeen ja sähköpostiin.
Ohjausdata Valoisuuden taso, lämpötila, sääolosuhteet, liikenteen määrä
Raportointi Energiankulutus, valomäärät, lämpötilat, valaisimien polttoajat

Lue uutinen 2017 käyttöliittymäpäivityksen pääominaisuuksista.

keskusjärjestelmä

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

C2 SmartLight C2S mobiilikäyttöliittymä

Keskukseen tai valaisinkohtaiseen ohjainlaitteiseen liittyvät kommentit voi kirjata mobiilikäyttöliittymän kautta.