C2S-käyttöliittymä

C2S on selainpohjainen valaistuksen ohjausjärjestelmän käyttöliittymä, joka mahdollistaa valaistuksen reaaliaikaisen valvonnan, säädön ja ylläpidon.

Valaistut alueet – kuten esimerkiksi puistot, leikkikentät tai tonttikadut – on erikseen hallittavissa ja valvottavissa käyttöliittymän kautta. Esimerkiksi jonkin alueen kesäsammutus tai muu poikkeava koko aluetta koskeva ohjaustoimenpide on nopeasti tehtävissä muutamalla hiiren klikkauksella.

Jokaiselle käyttäjälle luodaan oma käyttäjätunnus ja salasana ohjausjärjestelmään sekä yksilölliset käyttöoikeudet. Pääkäyttäjät voivat muokata valaistusaikatauluja ja valaistuksen toimintatapoja energiansäästöjen saavuttamiseksi, kuitata hälytyksiä ja tarkastella järjestelmän tuottamia raportteja.

Vikatilanteet esitetään käyttöliittymän karttanäkymässä punaisella värillä. Näin vian sijainti on heti paikallistettavissa. Ohjausjärjestelmä lähettää automaattisesti vikailmoituksen esimerkiksi huoltohenkilön matkapuhelimeen tekstiviesteinä tai sähköpostilla. Periaate on, että järjestelmää ei ole pakko valvoa koko ajan vaan järjestelmä ilmoittaa käyttöhenkilökunnalle tai huollolle, mikäli valaistuksessa on jotain vikaa.

Järjestelmä raportoi esimerkiksi valaistuksen nykytilanteen, yksittäisten releiden tilat, tuntiraportit valaisimien päällä olosta, energiankulutuksen, valoisuus- ja lämpötila-anturin tiedot ja vikatilanteet. Kaikki historiatiedot tallentuvat tietokantaan ja ovat haluttaessa saatavilla järjestelmästä.

Ominaisuudet

OhjelmoitavuusValaisimet voidaan ryhmitellä alueittain. Kullekin ryhmälle voidaan asettaa yksilölliset valaistusaikataulut ja valotasot.
Huolto-ohjaus etänäHuoltohenkilökunta voi hallinnoida valaisimia älypuhelimen kautta. Keskukseen tai valaisinkohtaiseen ohjainlaitteiseen liittyvät kommentit voi kirjata mobiilikäyttöliittymän kautta.
ValvontaReaaliaikainen valaistusverkon valvonta nettiselaimessa toimivan käyttöliittymän kautta. Useita erilaisia käyttäjäprofiileita.
HälytysjärjestelmäEdistyksellinen hälytysjärjestelmä vikatilanteisiin. Vikailmoitukset käyttöliittymässä sekä matkapuhelimeen ja sähköpostiin.
OhjausdataValoisuuden taso, lämpötila, sääolosuhteet, liikenteen määrä
RaportointiEnergiankulutus, valomäärät, lämpötilat, valaisimien polttoajat

Näiden tuotteiden kanssa sen saat

fiSuomi
Vieritä ylös