• Suomi
  • English
  • Русский
  • Svenska

C2 SmartLumo on älykäs valaisinkohtainen ohjain

C2 SmartLumo -ohjain mahdollistaa sekä valaisinkohtaisen että valaisinryhmien langattoman ohjauksen. Ohjain on suunniteltu ohjaamaan himmennettäviä ledivalaisimia ja se toimii eri valaisinvalmistajien valaisinten kanssa.

C2 SmartLumo sopii sekä katuvalaistuksen, teollisuus- ja parkkihallien tai esimerkiksi puistojen valaistuksen ohjaukseen. Ohjaus voi tapahtua ohjelmoidun aikataulun mukaisesti, sisäisen astronomisen kellon ohjauksessa tai ohjaimeen liitettyjen antureiden havaintojen mukaan.

Langattoman tietoliikenteen ansiosta valaistuksen ohjaus on helppoa ja edullista toteuttaa ilman ohjauskaapelointeja. Ohjaimen suojausluokka on IP66/IP67 ja käyttölämpötila -40… +70 °C, mikä takaa toimintavarmuuden haastavissakin olosuhteissa.

Tekniset tiedot

Koko 31 x 107 x 66 mm (C2 SmartLumo M),
80 x Ø 133 mm, (C2 SmartLumo NEMA)
38 x Ø 80 mm, (C2 SmartLumo Z)
Ohjauslähdöt DALI, 1-10 V DC (M)
DALI (N, Z)
Yhteysprotokolla  Zigbee, mesh-verkko
Radiotaajuus  2,4 GHz (lisenssivapaa)
Suojausluokka  IP67/ IP66
Yhteensopivuus  Säädettävät ledivalaisimet
Käyttölämpötila  -40…+70 °C
Ohjaus Itsenäisen valaistusverkon tai keskusjärjestelmän osana
Pääominaisuudet Sisäinen kello ja kalenteri ohjaukseen

C2 SmartLumo CB Test Certificate

C2 LumoManager

Valaistusaikataulut luodaan C2 Lumo Manager -sovelluksella ja lähetetään ohjaimelle langattomasti. Sovelluksella voi valvoa valaistuksen toimivuutta ja asettaa uudet valaistusasetukset ja -tasot vaikka erikseen jokaiselle viikonpäivälle. Ohjelmoinnin jälkeen valot toimivat itsenäisesti käyttäjän asettamilla arvoilla.

Keskusohjaus

Ohjain sopii käytettäväksi myös C2 SmartLight -keskusjärjestelmän kautta.

C2 SmartLight pakettiratkaisut

C2 SmartLight -pakettiratkaisujen avulla ulkovalaistuksen toiminta saadaan automatisoitua helposti. Paketti toimitetaan oletusasetuksilla ja se on heti käyttöönotettavissa. Pakettia voi laajentaa tarpeen mukaan.

C2 SmartLumo Z
C2 SmartLumo Z, 24V DC, IP66
(tuotekortti)

C2 SmartLumo smartlight

C2 SmartLumo M, 230V AC, IP67
(tuotekortti)

C2 SmartLumo NEMA

C2 SmartLumo NEMA, 230V AC, IP66
(tuotekortti)

C2 SmartInstaller

C2 SmartInstaller

Android-puhelimessa toimiva karttapohjainen applikaatio, jolla luetaan C2 SmartLight-tuotteiden tyyppikilven QR-koodista sarjanumero, tähän tietoon yhdistetään paikkatieto puhelimen GPS:stä sekä muutama asennuksen yleistieto.