Älyä valoon.

C2 SmartLight älypiha on langaton ratkaisu

ulkovalaistuksen ohjaukseen.

Se on helppo asentaa ja nopea ottaa käyttöön.

Miksi C2 SmartLight älypiha?

Tarpeenmukaisella valaistuksella parannetaan alueen viihtyvyyttä, vähennetään ympäristölle haitallisen valosaasteen määrää, säästetään energiaa sekä pienennetään hiilijalanjälkeä.

C2 SmartLight älypiha soveltuu aluevalaistuksen ohjaukseen mm. pihoilla, puistoissa, teollisuusalueilla ja ulkotyöskentelyalueilla.

 

Hyödyt

Plug & Play

Tuotepaketti toimitetaan asennusvalmiina ja valmiiksi konfiguroituna. Tekninen tukemme palvelee käyttöönotossa.

Langaton ohjaus

Langattoman ohjauksen ansiosta ohjauskaapeleita ei tarvitse kaivaa maahan ja pintamateriaaleja rikkoa.

Säästöt

Tarpeenmukainen valaistus vähentää ympäristölle haitallista valosaastetta sekä pienentää sähkölaskua ja hiilijalanjälkeä.

Yhteensopivat valaisimet

Noudatamme yleisiä standardeja ja ohjausratkaisumme säätävät valaisimia, jotka toimivat samoin: ohjaustapa on DALI-2 ja ulkoista ohjainta käytettäessä liitäntä on Zhaga Book 18 rev. 2.0 mukainen.

Älypihan tuotesivulle olemme listanneet yhteensopivia valaisinmalleja.

Selkeät ohjeet

Sivuiltamme löydät selkeät ohjeet asennukseen ja oheisella videolla sekä tuotesivulla käydään läpi C2 SmartLight älypiha-tuotteet ja niiden toiminnallisuus.

Haluatko salkkuusi lisää myytävää?

Yli puolet suomalaisista asuu alueilla jossa ulkovalaistusta ohjataan C2 SmartLightin toimittamilla ratkaisuilla. Valtaosa Suomen kunnista ja kaupungeista on asiakkaitamme. Tarjoamme tueksesi osaamisemme ja asiantuntijuutemme tarpeenmukaisen ja älykkään ulkovalaistuksen toteuttamiseksi asiakkaillesi.

 
fiSuomi
Vieritä ylös