Valaistussuunnittelija

C2 SmartLight Oy hakee Valaistussuunnittelijaa.

Haemme Jyväskylän toimipisteeseen valaistussuunnittelijaa. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät valaistussuunnittelun asiakasprojekteissamme (mm. tie-, katu- ja aluevalaistus). Työ sisältää kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan myös muita suunnittelutehtäviä, esimerkiksi sähkösuunnittelua. Ulkovalaistussuunnittelutehtävät liittyvät pääsääntöisesti tie- ja kaupunkiympäristöjen erityyppisiin valaistussuunnittelukohteisiin. 

Edellytämme hakijalta:

  • hyviä yhteistyötaitoja, kehittämiskyvykkyyttä sekä tavoitesuuntautunutta työskentelyä
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • valaistusalan tuntemusta ja työkokemusta esimerkiksi ulkovalaistussuunnittelusta

Katsomme eduksi: 

  • kokemuksen sähkösuunnittelusta tai -asennuksista
  • infra-alan tuntemuksen (tie-, katu- ja kaupunkiympäristöt)
  • kokemuksen suunnittelutyökalujen käytöstä (CAD-ohjelmistot)
  • kokemuksen valaistuksen visualisoinnista ja mallinnusohjelmista
  • Tehtävä on sinua varten, jos omaat itsenäisen työotteen, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät organisointitaidot.

Tulet toimimaan osana asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkörajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä.

Työaika on normaali toimistotyöaika, mutta voi vaatia joustamista projektien suunnittelussa ja toteutuksessa. Kuukausipalkka määräytyy suunnittelu- ja konsulttialan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaisesti.

We offer you versatile and challenging tasks in an expert work community, modern work tools and a comfortable work environment in a genuinely good work atmosphere in a developing and internationalizing company. Our office is in the centre of Jyväskylä, but we also offer the possibility of hybrid working. Our versatile employment benefits include e.g. gym cards, "tyky" hours, tickets to local games, recreation days, etc.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse otsikolla ”Valaistussuunnittelija” osoitteeseen: rekrytointi@c2smartlight.com.

Onko sinulla kysyttävää? Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jorma Tuuna-Väiskä, puh. 040 565 3353.

C2 SmartLight on suomalainen teknologiayritys. Missiomme on tehdä jokaisesta ympäristöstä älykkäämpi kriittisen infran sähkön ohjaukseen perustuvan teknologiamme avulla. Erityisosaamistamme ovat tarpeenmukaisen valaistuksen ratkaisut, joista nauttii jo kaksi kolmasosaa suomalaisista. Haastavissakin olosuhteissa valaistaan sekä pieniä pihoja että kokonaisia kyliä ja kaupunkeja, liikuntapaikkoja, satamia, puistoja, teollisuusalueita, halleja ja ratapihoja. https://c2smartlight.com/

en_USEnglish
Scroll to Top