Valaistussuunnittelija

C2 SmartLight Oy hakee Valaistussuunnittelijaa.

Haemme Jyväskylän toimipisteeseen valaistussuunnittelijaa. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät valaistussuunnittelun asiakasprojekteissamme (mm. tie-, katu- ja aluevalaistus). Työ sisältää kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan myös muita suunnittelutehtäviä, esimerkiksi sähkösuunnittelua. Ulkovalaistussuunnittelutehtävät liittyvät pääsääntöisesti tie- ja kaupunkiympäristöjen erityyppisiin valaistussuunnittelukohteisiin. 

Edellytämme hakijalta:

  • hyviä yhteistyötaitoja, kehittämiskyvykkyyttä sekä tavoitesuuntautunutta työskentelyä
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • valaistusalan tuntemusta ja työkokemusta esimerkiksi ulkovalaistussuunnittelusta

Katsomme eduksi: 

  • kokemuksen sähkösuunnittelusta tai -asennuksista
  • infra-alan tuntemuksen (tie-, katu- ja kaupunkiympäristöt)
  • kokemuksen suunnittelutyökalujen käytöstä (CAD-ohjelmistot)
  • kokemuksen valaistuksen visualisoinnista ja mallinnusohjelmista
  • Tehtävä on sinua varten, jos omaat itsenäisen työotteen, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät organisointitaidot.

Tulet toimimaan osana asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkörajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä.

Työaika on normaali toimistotyöaika, mutta voi vaatia joustamista projektien suunnittelussa ja toteutuksessa. Kuukausipalkka määräytyy suunnittelu- ja konsulttialan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön aidosti hyvässä työilmapiirissä kehittyvässä ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Toimipaikkamme on Jyväskylän ydinkeskustassa, mutta tarjoamme mahdollisuuden myös hybridityöskentelyyn. Monipuolisiin työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. kuntosalikortit, tyky-tunnit, lippuja paikallisiin peleihin, virkistyspäivät jne.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse otsikolla ”Valaistussuunnittelija” osoitteeseen: rekrytointi@c2smartlight.com.

Onko sinulla kysyttävää? Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jorma Tuuna-Väiskä, puh. 040 565 3353.

C2 SmartLight on suomalainen teknologiayritys joka tarjoaa älykkäitä valaistuksen ohjausratkaisuja kaduille, liikunta-alueille, pihoihin ja puistoihin. Innovaatioistamme hyötyy jo kaksi kolmasosaa suomalaisista. Vuonna 2024 juhlimme 20-vuotista taivaltamme. Tuotteillamme ja palveluillamme on ansaittu Avainlippu-tunnus. https://c2smartlight.com/

fiSuomi
Vieritä ylös