C2 IS tilannekuvaratkaisu

C2IS tilannekuvaratkaisu on työkalu tiedolla johtamiseen. Sen avulla käyttäjä pystyy konkreettisesti hahmottamaan oman ympäristönsä ja reagoimaan siihen perustuvan tiedon pohjalta.

C2 SmartCity -ohjausratkaisulla kerätään tietoa katuvalaistusinfrasta, sen toiminnasta ja ohjauksesta sekä vikatapauksista. C2IS tilannekuva yhdistää tämän katuvalaistuksen tiedon eri lähteistä tulevaan informaatioon. Näitä lähteitä voivat olla esimerkiksi dokumentaatiojärjestelmä ja asiakaspalautejärjestelmä. Tämä kokonaisuus tarjoaa ulkovalaistusympäristön tilannekuvan kooten yhteen tietoa eri lähteistä.

Hukan vähentäminen

Takuuaikojen tarkka seuranta varmistaa, että hyödynnätte kaikki takuuedut ja vältätte tarpeettomat kustannukset. Tämä auttaa minimoimaan resurssien haaskauksen ja optimoimaan budjettinne käytön.

Korjausvelan pienentyminen ja dokumentaation täydentyminen

Kun tiedätte tarkalleen, mitä valaisimia omistatte ja missä niitä on, voitte suunnitella huollot ja korjaukset tehokkaammin. Tilannekuva myös havainnollistaa, mitä puutteita on dokumentaatiossa, ja näitä puutteita pystytään järjestelmällisesti täydentämään. Kun tietää mitä omistaa, niin on mahdollista hallita korjausvelkaa sekä pitää infrastruktuuri toimintakykyisenä.

Ennakoivaan kunnossapitoon siirtyminen

Siirtyminen ennakoimattomista vikojen korjauksista ennakoivaan kunnossapitoon vähentää yllättävien vikojen määrää ja varmistaa, että ulkovalaistus toimii luotettavasti. Tämä ei ainoastaan paranna kaupunkivalaistuksen laatua, vaan myös säästää pitkällä tähtäimellä kustannuksia ja resursseja.

 

fiSuomi
Vieritä ylös