C2 SmartCity ohjausratkaisu

C2 SmartCity

C2 SmartCity ohjausratkaisu avaa ovet älykkääseen kaupunkien hallintaan tarjoten monipuolisia ominaisuuksia, jotka tehostavat kaupunkien ulkovalaistuksen valvontaa ja hallintaa.

Järjestelmä tarjoaa käyttäjälle räätälöitävän etusivun, joka koostuu pienohjelmista, mahdollistaen käyttäjäkohtaisen näkymän tärkeisiin tietoihin, kuten kenttälaitteiden tilatiedot ja energiankulutukset. Lisäksi mobiilikäyttöliittymän avulla voit kätevästi hallita ja seurata kenttälaitteita missä tahansa, tuoden ulkovalaistuksen ulkovalaistuksen ohjauksen suoraan taskuusi.

C2 SmartCityn monipuoliset ominaisuudet

Pienohjelmat
Järjestelmän etusivu on käyttäjäkohtainen päänäkymä, joka koostuu pienohjelmista. Pienohjelmien avulla käyttäjä voi räätälöidä omanlaisensa näkymän, joka tarjoaa käyttäjää kiinnostavan informaation helposti ja nopeasti. Pienohjelmat näyttävät esim. kenttälaitteiden tilatiedot, sensorien mittausdatat, valaistuksen käyttötunnit ja energiankulutukset.

Karttapohjainen käyttöliittymä
Kenttälaitteiden hallinta on karttapohjaan perustuva kokonaisuus, jotka käyttäjä voi valita näytettäväksi Open street map ja Google Maps karttapohjilla.

Käyttäjätunnusten hallinta
Käyttäjien monipuolinen ja helppokäyttöinen hallinta mahdollistaa järjestelmän käyttäjien yhteystietojen hakemisen suoraan järjestelmästä. Pääkäyttäjät voivat helposti lisätä uusia käyttäjätunnuksia, seurata muiden käyttäjien toimintaa sekä lukita tarpeen tullen käyttäjätunnuksia.

Omat ohjausryhmät
Käyttäjät voivat luoda omia ohjausryhmiä karttapohjan kautta ”lassoamalla”. Tämä on etenkin huollon näkökulmasta toivottu ominaisuus, jolloin he voivat luoda ryhmiä laitteista huoltoreittien mukaisesti ja ohjailla niitä esim. huolto-ohjauksella päälle. Muita käyttäjiä varten ominaisuus on hyödyllinen esimerkiksi erilaisten tapahtumien (festivaalit, earth hour, jouluvalot yms.) osalta, kun kartalta voi valita keskukset ja ohjata niitä tapahtumien omien aikataulujen ja tarpeiden mukaisesti.

Kommentit koottuna
Tämä sivu tarjoaa kootusti kaikki asiakkuuden alle kirjatut kommentit. Sen avulla voit helposti seurata, mitä esimerkiksi C2, huoltourakoitsijat ja muut toimijat ovat järjestelmään kommentoineet ja hallita kommenttien tilaa (lukematon/luettu).

 

Raportit
Raportointinäkymä mahdollistaa graafisten paloaika- ja energiankulutusraporttien luomisen ja näyttämisen käyttäjän päänäkymällä. Raportit ovat helppolukuisia ja informatiivisia grafiikkoja. Voit valita raportointijakson viikko-, kuukausi- tai vuositasolla. Raportit voi tulostaa excel-muotoon tai lähettää sähköpostitse liitetiedostona. Tulevaisuudessa raportoinnit voidaan automatisoida käyttäjän määrittelemällä aikavälillä, jolloin ne lähetetään automaattisesti sähköpostiin.

Dokumentointi
Dokumentointi-näkymä mahdollistaa asiakkaan pilvipohjaisen tiedostojen jakamisen ja hallinnan. Käyttäjä voi lisätä tiedostoja (*.doc, *.jpg, *.pdf, yms.) järjestelmän asiakaskohtaiseen pilvipalveluun, jolloin lisätyt suunnitelmat, ohjeet, yms. Dokumentit ovat kaikkien asiakkuuden alla olevien käyttäjien saatavilla.

Dynaaminen ohjaus
Järjestelmään on saatavilla myös dynaaminen ohjaus-ominaisuus, jolloin valaistusta voidaan ohjata ulkoisten sensoritietojen (sääasema, liikennemäärälaskurit yms.) avulla.

Integraatiot
Datan tehokas hyödyntäminen on keskeisiä periaatteita toiminnassamme. Olemme kehittäneet integraatioita, jotka mahdollistavat reaaliaikaisen tiedonkeruun monista eri lähteistä ja sen hyödyntämisen valaistuksen ohjauksessa sekä infrastruktuurin hallinnassa. Integraatiot kattavat monipuolisesti eri käyttökohteita, mm. dokumentointiratkaisut, varausjärjestelmät ja sääolosuhteiden seurannan.

Mobiilikäyttöliittymä
Mahdollistaa laajan kenttälaitteiden hallinnan ja seurannan sekä käyttäjän karttapohjaisen paikannuksen, jolloin on helppo nähdä käyttäjää maastossa lähimpänä olevat ohjainlaitteet.fiSuomi
Vieritä ylös