C2 SmartLight painonappi (C2 2614131)

C2 SmartLight Painonappi on erinomainen ratkaisu alueille, jonka valaistusta halutaan hallita paikan päällä. Omiaan se on erityisesti paikoissa, joissa liiketunnistin ei ole tarpeeksi tarkkarajainen esimerkiksi ohikulkevien ihmisten vuoksi. Leikkipuistot ja urheilukentät ovat tyypillisiä painonapin käyttökohteita. Painonappi voidaan sijoittaa esimerkiksi sisääntuloväylän yhteyteen, josta käyttäjän on kätevä laittaa valot päälle alueelle mennessään.

C2 SmartLight Painonappi on ilkivallankestävä ja se on suunniteltu vaativiin pohjoisen sääolosuhteisiin. Langattomuutensa ansiosta se on helposti asennettavissa haluttuun kohtaan ilman uusia ohjauskaapelointeja. Painonapin sisään on integroitu C2 SmartLumo -ohjain, joka on langattomassa radioyhteydessä valaisimissa olevien ohjaimien kanssa.

Painonapin ohjaimessa on valmiina oletusasetukset valaistukselle, joten nappi on heti käyttövalmis. Valaistuksen asetuksia voi tarvittaessa muuttaa helppokäyttöisellä Lumo Manager -sovelluksella, joka mahdollistaa erilaisten viikkoaikataulujen tekemisen.

Tekniset tiedot

Käyttöjännite:
24 V DC

Virrankulutus:
max 30 mA

Mitat (K x L x P):
280 x 95 x 25mm

Paino:
240 g

Tietoliikenneyhteys:
2.4 GHz ZigBee

fiSuomi
Vieritä ylös