C2 SmartCity™ tilannekuvaratkaisu

C2 SmartCity

Rakennamme älykkäitä ympäristöjä

C2 SmartCity on tilannekuvaratkaisu, jonka avulla hallitaan ympäristöjä ja niiden tuottamaa dataa. Samalla kootaan yhteen tietoa päätöksenteon ja suunnittelun tueksi sekä parannetaan ihmisten elämänlaatua, viihtymistä ja turvallisuuden kokemusta. Missiomme on tehdä jokaisesta ympäristöstä älykkäämpi.

Miksi C2 SmartCity™?

Vaiheittainen eteneminen

Ympäristöstä ei tehdä älykästä yhdessä yössä. Meidän avullamme älykkääseen kokonaisuuteen johtavia valintoja on mahdollista tehdä vaiheittaisen kehittämisen avulla askel kerrallaan tarpeeseen perustuen. Näin varmistamme järkevät ja kustannustehokkaat ratkaisut.

Uniikki teknologia

Ainutlaatuinen C2 SmartCity -alustamme koostuu käyttöliittymästä, ohjausjärjestelmästämme sekä eri kohteita ohjaavista ja niistä dataa tuottavista sensoreista. Järjestelmäämme on mahdollista tuoda tietoa kolmannen osapuolen ratkaisuista.

Asiantuntijuus

Olemme huippuasiantuntijoita älykkäämmän ympäristön rakentamisessa. Meiltä saat näkemyksen, suunnitteluosaamisen ja konkreettiset teille räätälöidyt ratkaisut. Palvelumme kattaa kaiken esisuunnittelusta toteutukseen, projektinjohtoon ja etähallintaan

 

fiSuomi
Vieritä ylös