Valaistuksen ohjaus

Keskusohjaus

Suurien valaisinmäärien hallintaan sopii parhaiten keskitetty valaistuksen ohjaus, joka mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan, monipuoliset säädöt sekä tehokkaan ylläpidon ja vianhallinnan.

Valaisinkohtainen ohjaus

Led-valaisimet ovat pitkäikäisiä. Niiden oletetun 20 vuoden eliniän aikana valaistustarve tulee muuttumaan kaupunkien muuttuessa. Kiinteästi valaisimen liitäntälaitteeseen ohjelmoidun himmennysprofiilin muutos on tehtävä yksitellen jokaiselle valaisimelle nostokoriautolla tai tolpan juuresta. Valaisinkohtainen ohjain on maksanut hankintahintansa, kun led-valaisimeen tehdään ensimmäinen muutos sen eliniän aikana.

Paikallisesti ohjattavat valaistusratkaisut

Älykkäät paikalliset valaistusratkaisut ovat helppoja ja edullisia ottaa käyttöön, sillä langattomuutensa ansiosta ne eivät vaadi uusia ohjauskaapelointeja. Valaistusratkaisumme sopivat niin pienille kuin keskisuurillekin alueille aina teollisuushalleista, parkkialueista ja urheilukentistä leikkikenttien ja puistojen valaistukseen saakka.

Ohjelmistot

C2 SmartLight ohjelmistoilla ohjataan valaistusta ryhmänä tai yksittäisen valaisinpisteen tarkkuudella joko etänä tai paikan päällä.

fiSuomi
Vieritä ylös